Welcome to Miss Wawa's blog THANKS FOR YOUR VISIT!.

Thursday, 18 May 2017

Precious Weekend : Skytrex Shah Alam


Assalamualikum..

Thanks sebab sudi singgah di blog yg tak seberapa ni.

well hari ni dengan semangat yang berkobar dari sepelusuk jiwa nk share pengalaman enjoying extreme sport last week.


Well its here.

Tempatnya terletak di Taman Botani Shah Alam.
Korang bole rujuk official website untk tahu lebih lanjut

Tempat ni sangat sesuai untuk aktiviti bersama rakan ataupun family sebabnya tempat ni turut sediakan tempat untuk picnic n BBQ even birthday party pun bole sambut kat sini. and wawa pernah juga buat class punya trip kt sini. pengalamannya memang awesome.

Ada 3 pakej yang korang boleh pilih bermula dari beginner, big trill and extreme

well this is my experience.

Actually this is my second visit here after being here with my classmate as kiteorg buat class trip ke sini tapi malangnya during that time I decided to not bring my camera and I really regret it.

But Alhamdulillah for my second visit I bring a camera along with soulmate ahakkss (tutup muka) haha.
We decide to choose big trill as the others package are fully occupied plus we wanna finish our obstacle in peace as this package are rarely picked so you no need to wait for anybody and nobody gonna wait for you. haha. simple rite?

  




A very first obstacle was a stair climbing and it is enough to make you exhausted . haha 


My forever favorite will always goes to flying fox. haha . Best taw fefeling masa fly tuu. haha






Pttnya post ni dh lama publish but masa ni tgh final year for my degree and quite busy. But its ok, I post it now ☺and sorry takde gamba I gambar dia je bnyk.. haha